torstai 30. elokuuta 2012

Nappi! (Vaan ei sentään ohtaan)

Kiitän kauniisti Kanttorilan puutarhan Millania, joka antoi minulle tunnustuksen. (Joskus hän on myös tehnyt tunnustuksia, sivumennen sanoen...)
Tunnustusnappi oli tämän näköinen:


Ehdinkin jo Mansikkia varoittaa - taikka hänet varata - aikeestani lähettää tämä nappi eteen päin hänelle. Meillä on Mansikin kanssa aika monia yhdistäviä asioita, jotka blogipostausten kautta ovat tulleet esiin. Hän on siis yksi viidestäni. Sitten ovat Vilukissi ja Kaisajoupinblogi, vaikkakin molemmat ovat jo saaneet saman tunnustuksen. Kaisa kuulemma ottaa mielellään keltaisen lapon molempiin rintoopielihinsä. Mutta kuten ihanille naisille taisin jo selvittää, säännöt ovat yksiselitteiset: viidelle lempiblogillesi (vaikka ne olisivat muidenkin lempiblogeja...). Sitten on sellainen kirjallinen lahjakkuus kuin Mottona: Aina jotain, jonka usein niin oivaltavan humoristiset postaukset luen myös heti sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Samat sanat blogista Lähtölaskennan jälkeen - Count up, jonka kirjoittajan kanssa olen käynyt myös mielenkiintoisia sähköpostikeskusteluja. Tottakai listaan olisin voinut lisätä kaikki Millanin blogit, joita seuraan varmaan aktiivisimmin, mutta koska säännöissä ei mainittu mitään takaisinlähettämisestä, niin olkoon nyt näin.

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:


1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.

2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi Post it - lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu

vain Post it - lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat

sen eteenpäin.





3 kommenttia:

  1. Vilukissi niiaa ja kumartaa kiitoksesta. Mä paan kans lapun rintahani, ollahan kylillä Kaisan kans sitten ku kaks marjaa! Kiitti kamu!

    VastaaPoista
  2. Tuon kun pääsis näköhön!
    Kamu on hyvä vaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitosta vaan knapista! Yritän saara sen rintahani.

    VastaaPoista